sssht-vierkant-wit

Jachtexterieur

sssht-vierkant-wit

Laat je jacht weer aanvoelen als je favoriete trui.

bootonderhoud

Wees trots op je schip!

Je boot is niet zo maar een ding, als zeiler is het misschien wel je waardevolste bezit. Je zorgt er daarom goed voor en bent stiekum best wel trots als je hierover in de haven een complimentje krijgt.

De Botenfluisteraar snapt dat als geen ander. We helpen je daarom graag je boot in topconditie te brengen en te houden. Zodat jij optimaal kan genieten van een mooie, comfortabele, snelle en betrouwbare boot.

sssht-vierkant

Kleine of grote klus?

Onderhoud gaat niet altijd om een complete refit. Sterker nog, meestal gaat het om kleine klusjes. Ook daarvoor kan je prima bij ons terecht. Dit kan gewoon op locatie in je eigen haven in heel Nederland. Vind je het leuk om zelf mee te werken? Of zoek je ondersteuning bij je eigen project? Geen probleem, gaan we doen!

ondersteuning-bootklussen

Waar kunnen we je mee helpen?

deskundige-polyester-reparatie

Polyester reparatie

Als je schade hebt aan je boot wil je dat dit betrouwbaar en onzichtbaar wordt gerepareerd. Bij de Botenfluisteraar ben je aan het goede adres voor een deskundige reparatie. We werken hiervoor met verschillende composieten.

onderhoud-onderwaterschip

Onderwaterschip

Iedereen wilt een glad onder­waterschip. Toch vraagt elk onderwaterschip een eigen aanpak. Dat heeft te maken met het gebruik (recreatief of wedstrijdzeilen), vaarwater (zoet of zout) en natuurlijk het materiaal en de staat van het onderwaterschip. Wij vinden voor elk ship het beste systeem.

deklayout-zeiljacht

Deklayout

Net als veel andere zaken nemen we op een boot vaak ook de deklayout voor lief. Dat terwijl dit een grote invloed heeft op het zeilplezier. Een oversteek naar Engeland kan lang duren als je zitpositie niet ideaal is. En als je solo vaart wil je vanuit je stuurpositie ook je zeilen kunnen bedienen. Met de achtergrond in het wedstrijdzeilen denkt de Botenfluisteraar graag mee over de  ideale deklayout.

sssht-vierkant

Cor heeft het onderwaterschip van mijn First 25 weer in topconditie gebracht. Na een vochtmeting heeft hij het oude systeem verwijderd en na droging compleet opnieuw opgebouwd. Daarnaast heeft hij de kiel ontroest en opnieuw geshapt. Voor de afwerking kwam Cor met een innovatieve duurzame antifouling. Mijn boot is nu weer snel en tegen osmose beschermd.

Imre de Groot

sssht-vierkant

Contact